Afslanken

Voor elk doel van afvallen en afslanken bieden wij professionele begeleiding afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Of dit nu gaat om centimeters afslanken met Sizero, Straight Away  of met ons LifeStyle programma, bij ons krijgt u de motivatie en begeleiding die u nodig heeft.

Straight Away

Wil jij op een gezonde en verantwoorde manier afvallen én op gewicht blijven? Verander dan je voedingspatroon met Straight Away! Straight Away gebruikt hoogwaardige maaltijdvervangers die samengesteld zijn door dietisten en orthomoluculaire voedingdeskundige en leveren je alle noodzakelijke vitamines, mineralen en essentiele voedingsstoffen.

Straight away dieet zorgt voor vetverbranding

Met het dieet van Straight Away krijg je minder koolhydraten binnen waardoor je llichaam overschakelt op vetverbranding. Bovendien doorbreek je de cirkel van het blijven eten. Want wanneer je  veel suikers binnen krijgt, snakt je lichaam steeds weer naar die suikers. Koolhydraten zijn een belangrijke bron van energie, maar teveel koolhydraten is niet goed, die zet je lijf om in vet.

Stabiliseren en op gewicht blijven

Het gaat natuurlijk niet allemaal vanzelf. Het kan best pittig zijn om vol te blijven houden. Maar daar zijn coaches voor!!! Wij kennen de valkuilen en behoeden je daarvoor. Wij helpen je met stabiliseren en het aanpassen van je lifestyle, zodat je na het dieet ook op gewicht blijft!

Size Zero 

Snel en moeiteloos afslanken met Size Zero 

Size Zero is een nieuwe manier van figuurcorrectie en spieropbouw. De effectiviteit van dit geweldige apparaat is wetenschappelijk bewezen en in combinatie met een persoonlijk voedingsadvies en de juiste begeleiding van MaMoJo zal het afslanken u moeiteloos vergaan. Het is mogelijk om binnen een paar weken helemaal ‘in shape’ te komen. 

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over Size Zero? Neem gerust contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of vraag een van onze medewerkers in de salon voor advies. 

Gewichtsconsulente 

Specialistische begeleiding voor een evenwichtige levensstijl 

Onze gewichtsconsulenten kunnen u middels consulten, adviezen en een aangepast dieet op uw persoonlijke wensen en voorkeuren begeleiden naar een gezondere levensstijl. 

Meer vetverlies door inname eiwitten 

Ons eiwitrijke dieet biedt hiervoor uitkomst. Verhoogde eiwitinname is volgens wetenschappelijke studies de meest efficiënte manier om af te vallen. Door een gebalanceerd dieet is het makkelijker vol te houden waardoor de kans op een jojo- effect wordt verkleind. 

Hoe gaat dit in zijn werk? 

Naar aanleiding van het intakegesprek zal de gewichtsconsulente samen met u het voedingsplan doornemen. Dit voedingsplan is ingedeeld in vier fases en aan de hand van uw persoonlijke wensen en voorkeuren stapt in de fase welke het beste bij u past. De vier fases zijn: het strikte eiwitdieet, gematigde eiwit fase, overgangsfase en de stabilisatiefase. Afhankelijk van uw wensen, voorkeuren en voortgang kan de duur per fase verschillen per persoon. Door middel van een wekelijkse weegmoment en de juiste begeleiding is ons doel om samen met u een gezonde levensstijl te creëren die u op de lange termijn kunt behouden en volhouden.